Tražite dugoročna rješenja?

Mi ih imamo!

Dugoročni najmovi vozila s uslugom po vašoj mjeri.

Financiranje vozila

Najam vozila kod Sixt Fleet Management-a pruža mnoge pogodnosti: Naše usluge i proizvodi su prilagođeni prema Vašim potrebama sa ciljem maksimiziranja Vaše koristi. Pomažemo Vam da odaberete kombinaciju vozila i pratećih usluga koja najviše odgovara Vama.

Nabava i logistika

Sixt Fleet Management je osmislio logističke i povezane usluge koje su maksimalno fleksibilne i troškovno učinkovite. Možete se odlučiti za preuzimanje vozila kod distributera, na Vašem radnom mjestu ili izravno u Vašem domu. Logističke usluge Sixt Fleet Management-a nude mnoge prednosti, posebice za velike flote i složene zahtjeve. Naše usluge su uvijek usmjerene prema Vašem individualnim potrebama. Naša usluga se ne svodi samo na iznajmljivanje vozila samo po odličnim cijenama već pratimo vrijeme potrebno za dostavu i registraciju vozila te omogućujemo korištenje zamjenskog vozila u periodima kada Vaše odabrano vozilo nije na raspolaganju.

Održavanje vozila

Posjet servisu je dugoročno gledano neodgodiv, bilo za redovno održavanje ili samo provjeru stanja vozila. Kod velikog broja vozila ovo zahtijeva značajan utrošak vremena i troškova osoblja. Sixt Fleet Management se brine o održavanju i servisiranju vozila za cijelo razdoblje trajanja ugovora i održava Vas mobilnim tijekom tog vremena. Kvalificirani tim stručnjaka provjerava i ispravlja sve račune. Tako možemo ponuditi uslugu naplate temeljenu na stvarn- im troškovima ili flat rate uslugu naplate.

Upravljanje gumama

Sa Sixt Fleet Management-om i našim partnerima, sezonska zamjena guma štedi Vam vrijeme i novac. Kao klijentu Sixt Fleet Management-a zamjena guma i srodne usluge zastupnika poput, skladištenje guma i odlaganja starih setova guma za Vas su besplatne, uključene u mjesečnu ratu. Naši partneri će promijeniti gume na svim vozilima u Vašoj floti prema dogovorenom vremenu.

Osiguranje

Sixt Fleet Management nudi atraktivne pakete osiguranja i može ugovoriti uvjete osiguranja specifično za Vaša vozila. U tom procesu, radimo neovisno od pružatelja osiguranja - s jasnim ciljem smanjenja troškova.

Upravljanje štetama

Štetni događaji se nikada ne mogu u potpunosti izbjeći. Međutim, možemo Vam pomoći u smanjenju troškova štete. U tom smislu, nudimo vam neovisna i prilagođena rješenja za upravljanje štetama pod jednim krovom. Naša partnerska mreža za popravak oštećenja jamči visoku razinu kvalitete popravka i nisku razinu troškova. Učinkoviti procesi i ugovori o razini usluge koje imamo sa našim partnerima dodatno smanjuju vrijeme potrebno za popravak. Gdje je to moguće, naše osoblje će koordinirati kompletan proces potraživanja sa osiguravajućim društvima i trećim osobama. Osim toga možemo voditi brigu o svim troškova za naknadu štete.

Pomoć na cesti 24 sata na dan

Sixt Fleet Management telefonska podrška je dostupna za korisnike bilo kada, sedam dana u tjednu, te će se pobrinuti za sve probleme vezene uz nastale kvarove ili štetne događaje.

Upravljanje porezima i naknadama

Prilikom odabira vozila u Sixt Fleet Management-u, mi ćemo se pobrinuti za sve poreze i naknade za vrijeme trajanja ugovora. Također ćemo se pobrinuti za odjavu vozila nakon isteka najma.

Briga o korisnicima

Uvijek je dobro imati jednu kontakt osobu. Međutim Sixt Fleet management Vam pruža kontakt osobu za svaku situaciju. Razvili smo inovativni koncept pružanja usluga klijetima koji Vam uvijek pruža pravu kontakt osobu za specifični problem. Na taj način smo osigurali najvišu kvalitetu pruženih usluga bez dugog čekanja.

Upravljanje kaznama

Sixt Fleet management pruža siguran, pouzdan i pravno usklađen sustav upravljanja kaznama za parkiranje i prekoračenja brzine.

Povratak vozila

U vrijeme povratka vozila, nezavisni stručnjak osigurava objektivnu procjenu vozila. Osobna i dostavna vozila vrednuju se različito, a time i objektivno.