Pravna odgovornost

 • Ime i adresa

  A-Anticus d.o.o.

  Štefanovečka 10 

  10 000 Zagreb 

  Hrvatska

 • Kontakt

  +385 (0)1 6651 599

  +385 (0)1 6604 194

  [email protected]

 • Sjedište tvrtke

  Zagreb

 • Generalni direktor

  Aleksander Počivašek, Daniel Peršić

 • PDV identifikacijski broj

  07545451198

Autorska prava – zaštićeni sadržaj web stranice

Svi tekstovi, slike i ostali radovi objavljenji na web stranicama - osim ako nije drukčije obilježeno -podliježu autorskim pravima od e- Sixt GmbH & Co KG, Pullach. Svako umnožavanje, distribucija,skladištenje, transport , prijenos, reprodukcija ili prijenos sadržaja izričito je zabranjeno bez pismenogDopuštenja e- Sixt GmbH & Co KG."

Google Analytics & Adobe SiteCatalyst

Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web-analizu koju pruža Google Inc. ("Google") i Adobe SiteCatalyst. Google Analytics i Adobe SiteCatalyst koriste ""kolačiće"", koji su tekstualne datotekespremljene na Vašem računalu, kako bi web stranice analizirale kako korisnici koriste stranicu.Informacije koje generira kolačić o Vašem korištenju web stranice (uključujući Vašu IP adresu)prenijet će se i pohraniti će ih Google ili Adobe na poslužiteljima u Sjedinjenim Američkim Državama.Google i Adobe će koristiti te podatke u svrhu ocjenjivanja Vašeg korištenja web stranice, sastavljanjaizvješća o web aktivnosti za web operatera te pružanje drugih usluga koje se odnose na web stranicuaktivnosti i korištenje interneta. Google također može prenijeti te informacije trećim stranama gdje jeto potrebno učiniti prema zakonu, ili ukoliko treće osobe obrađuju informacije u Google i Adobe ime.Google ili Adobe neće povezati Vašu IP adresu s drugim podacima koje je podržanim od Google iliAdobe. Možete odbiti korištenje kolačića odabirom odgovarajuće postavke na Vašem pregledniku, noimajte na umu da ako ste to učinili, nećete biti u mogućnosti koristiti punu funkcionalnost ove webstranice. Korištenjem ove web stranice, pristajete na obradu podataka o Vama od strane Google ili Adobe,Na način i za namjene kako je gore navedeno.Ova web stranica koristi i remarketing kolačiće od renomiranih tvrtki kao što su Google i Criteo, kojeprikazuju oglase na web-lokacijama diljem interneta.

Ova web stranica i dobavljači treće strane,uključujući Google, koriste kolačiće prve strane i kolačiće trećih strana za informiranje, optimizaciju  iprikazivanje oglasa na temelju prethodnih posjeta ovoj  web stranici.